Bezpečnostní výroba -LOTO

2. září společnost Qianjiang Cement zorganizovala bezpečnostní školení a školení „bezpečnost na prvním místě, život na prvním místě“, ředitel společnosti Wang Mingcheng, vedoucí každého oddělení, technický personál a zaměstnanci v první linii, dodavatelé a celkem více než 90 lidí zúčastnit se setkání.

„Zjistilo se, že procedura Lockout tagout nebyla během provozu implementována a ústí plošiny postrádalo bezpečnostní zip“.Na schůzce pan Wang provedl podrobný výklad procesu a příčin nehody na základě dvou nedávných nehod zaměstnanců společnosti, vyzval zúčastněné strany, aby se zamyslely nad ponaučením, které nehoda přinesla, a přiměl všechny kádry a zaměstnance „varovat“. .Okamžikem střízlivého pochopení předpokladu bezpečné výroby je dodržování předpisů.

Zdůraznil, že oblast cementárny, těžební oblast, skupina technologie živičného betonu tří oddělení musí posílit každodenní hlídky, kontroly na klíčových regionálních bezpečnostních zařízeních, provádět opatření ke kontrole rizik, posílit bezpečnostní výchovu a školení zaměstnanců, zlepšit povědomí zaměstnanců o bezpečnosti a vyžaduje, aby všechny domácí úkoly předtím, aby komplexní bezpečnostní rizika, aby bylo zajištěno, že bezpečnostní opatření na místě včas.

Každé oddělení, každý post, každý zaměstnanec v různé míře přímo či nepřímo ovlivňuje bezpečnost ve výrobě, bezpečnost výroby, každý je vůdčí rolí, nikdo nezůstává, vedoucí kádry na všech úrovních mobilizují nadšení a kreativitu zaměstnanců, tvoří „veškerá péče o bezpečnosti ve výrobě, vše pro zvýšení bezpečnosti kvality, každý dokončí bezpečnost ve výrobě, pro zlepšení úrovně řízení bezpečnosti výroby společnosti Qianjiang Cement jako celku.
ert1


Čas odeslání: 26. července 2021